El nou maxicreuer de Royal Caribbean establirà la seu principal al port de Barcelona

El Symphony of the Seas arribarà a la ciutat el 18 d’abril de 2018 malgrat les reticències de L’Ajuntament

 

Helena Caballeria // Mentre que els barcelonins surten al carrer per reclamar una regulació del turisme, l’empresa Royal Caribbean anuncia que Barcelona serà, precisament, la seu del nou creuer de grans dimensions que està construint i que portarà el nom de Symphony of the seas. El buc arribarà a la ciutat durant l’abril de 2018, i tot i que no se’n coneixen les dimensions exactes, es preveu que prengui el relleu de l’Harmony of the Seas com a creuer més gran del món.

Harmony of the Seas.// Kees Torn

La decisió s’ha pres malgrat haver-hi certes reticències amb L’Ajuntament, que està treballant en una reformulació de la Rambla per alliberar-la de la massificació turística i “retornar-la” als ciutadans. Per la seva banda, la consellera de Ciutat Vella, Gala Pin, encapçala des de 2015 una lluita per “limitar el nombre de creuers” que desembarquen a Barcelona. Pin va avisar que “s’hauran d’adaptar el nombre de creueristes a la càrrega turística que es determini pel conjunt de la ciutat” perquè els beneficis que comporta aquesta activitat no són prou elevats com per compensar els desavantatges.

El Symphony of the Seas aportarà més de 6.900 turistes a les ciutats on atraqui, més que el seu “germà” Harmony of the Seas, que també va apostar per Barcelona com a base. Tots dos vaixells pertanyen a la gama Oasis, que inclou els creuers més grans del món. El buc arribarà el 18 d’abril del 2018, i s’estrenarà passant pels ports de Palma de Mallorca, Marsella, La Spezia, Civitavecchia i Nàpols.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *