Ryanair critica la política turística de Colau

La companyia aèria anuncia noves rutes des de Barcelona – El Prat a partir d’octubre de 2017

 

Avió de Ryanair a punt d’enlairar-se. //Mily Cimadevilla

Ryanair se suma a les crítiques contra la moratòria hotelera d’Ada Colau. Durant la presentació de la planificació anual de l’aerolínia a la capital catalana, la companyia ha carregat contra el rumb que està prenent la legislació turística a Barcelona. Tanmateix, l’empresa irlandesa ha anunciat un increment de les rutes i les frqüències de vol a l’aeroport de El Prat, que suposarien un augment dels llocs de treball.

Kevin Jacobs, director general de màrqueting de Ryanair, alerta que la política turística adoptada per L’Ajuntament tindrà “efectes negatius” per l’economia de la ciutat. Segons ha afirmat, la moratòria provocarà un increment en els preus dels allotjaments turístics, i com a conseqüència, els visitants triaran altres destinacions més econòmiques. Jacobs ha recordat que hi ha altres destinacions catalanes que la Generalitat podria potenciar per evitar que el turisme es concentri a Barcelona, com per exemple la Costa Brava o la Daurada, on també opera la companyia. La moratòria hotelera d’Ada Colau pot perjudicar la “feina meravellosa” que s’havia fet a Barcelona fins ara, sentencia el directiu.

Tot i la preocupació, Ryanair oferirà quatre noves rutes des de Barcelona – El Prat a partir de l’octubre, a Cracòvia, Praga, Venècia i Luxemburg, a més d’augmentar la freqüència d’altres destinacions ja existents com Brussel·les o Budapest, i diversos destins nacionals. L’aposta de l’aerolínia representa un total de 45 rutes, 386 vols setmanals i una previsió de 7,1 milions de passatgers al llarg d’aquest 2017.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *