Sobre nosaltres

Què som?

 

ComViureBCN és el mitjà digital sobre l’encaix del turisme a Barcelona. Aquest fenomen massiu està transformant dia a dia la realitat dels barris i és un dels principals actius econòmics del país. És per això que en els darrers anys ha entrat amb força en l’agenda política, social i mediàtica. És possible aprofitar els beneficis del turisme sense perjudicar al veïnat? Aquest ha esdevingut un dels principals debats locals. ComViureBCN neix per narrar com afecta a la Ciutat Comtal l’arribada dels milions de visitants anuals. 

 

Qui som?

Helena Caballeria

 

Em dic Helena, però molts em diuen Lena, i tinc 21 anys. He viscut a Badalona tota la vida i estic enamorada de la meva ciutat, sempre he pensat que seria incapaç de viure sense tenir el mar a prop. Estudio Humanitats i Periodisme i potser és per això que penso que la cultura és la base per un món més just.

 

 

Javier de la Sotilla

Em dic Javier de la Sotilla, em diuen Soti, i amb 19 anys encaro el meu primer projecte periodístic seriós. Considero imprescindible comprendre el món que em rodeja per poder comprendre’m. Estudio Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF. Vinc de Cambrils, la Costa Daurada, i estic a Barcelona: sempre he viscut entre el turisme i entenc la seva força i importància. A banda de tot això, destaco pel meu pèssim gust per l’humor i la música, però no tot és riure i cantar.

 

Manel Riu

Em dic Manel Riu i fa 21 anys que sóc per aquí. Gairebé tot el que faig té alguna cosa a veure amb Gràcia, l’educació en el lleure, el periodisme o el menjar. Sense els meus privilegis no hagués pogut triar tant. Intento viure amb l’optimisme de la voluntat.

 

One Comment

  1. Bravoo moltes felicitats, bona feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *